628 886 722

Mas Cabanyes · Casaments

Un casament únic

Mas Cabanyes és la combinació harmoniosa d’una casa noble del segle XVI, un menjador confortable de línies modernes i un extens jardí.

Tota ella destinada a proporcionar benestar als convidats on cada element decoratiu, mobiliari i distribució s’ha decidit pensant en aportar elegància i funcionalitat

El jardí, esquitxat de fonts i protegit per una muralla coronada per xiprers gruixuts, és el marc adequat per a qualsevol esdeveniment. La ‘Era’, sota l’ombra d’un plataner monumental i situada davant la façana de la masia, és un altre bonic racó on celebrar un còctel o un sopar a l’aire lliure.

L’interior de la casa noble, amb la seva espectacular xemeneia i les gruixudes parets de pedra, poden proporcionar refugi, si és necessari, per actes previstos inicialment a l’aire lliure, a més a més és zona de pas per arribar a les Cavallerisses, un espai diàfan, lluminós i minimalista que ofereix grans vistes al jardí i que disposa de zones separades pel descans, banquet i discoteca.

La versatilitat dels espais de Mas Cabanyes permeten deixar volar la imaginació

La finca situada entre boscos transpira història al mateix temps que disposa dels espais i serveis necessaris per acollir un casament de somni.

Era

Era

Sota l’ombra d’un plataner centenari es troba un espai de somni.

Cavallerisses

Cavallerisses

Les antigues cavallerisses són avui un modern edifici amb grans finestres.

Masia

Masia

Fundada en el segle XVI, segueix essent una de les joies renaixentistes millor conservades.

Jardins

Jardins

Més de 1.000 m2 de gespa impecable per perdre’s entre les encantadores fonts.

Una pregunta?
Un desig?

Preus, serveis, disponibilitats…
Contacta amb nosaltres per a més informació sobre Mas Cabanyes

Segueix-nos a

Veïnat de La Pujada, 12
08310 Argentona, Barcelona